Nyhetsarkiv

Malmö Fotobiennal, 2015-09-11

Vi samarbetade med Malmö Fotobiennal och väckte den gamla lokalen på Kalendergatan 21 till liv. Lokalen var under biennalen en knytpunkt och plattform för verk av fotokonstnärer som ansökt via biennalens Open Call.

Reprogramming the city, 2015-08-26

Vi är inbjudna att medverka i ett panelsamtal under konferensen Reprogramming the city som avslutar Arkitektur och designcentrums utställning med samma namn. Panelsamtalet tar avstamp i följande frågor: ”What if/ Tänk om? Vilka hinder och möjligheter finns för att underlätta för att ”omprogrammera våra städer”?

Läs mer här.

Social Innovation Day

På måndag (1/6) initierar vi ett samtal från en hjulpark – om behovet av fler möjligheter och färre lösningar. Klockan 10.30 på Centrum för Publikt Entreprenörsskap på Ängelholmsgatan 1A Malmö.

Kolla gärna in resten av programmet här.

Sydsvenskan, 2015-05-08

Vårt senaste ingrepp i Malmös stadsbild uppmärksammades av Sydsvenskan – hjulparkerna är redo att användas av alla!

Läs intervjun här.

SEiSMiC Forum, Bryssel

I höstas blev vi inbjudna att medverka i nätverket SEiSMiC. Igår och idag befinner vi oss i Bryssel för att tillsammans med resterande nätverk samtala om urban utveckling i relation till frågor om social innovation och governance. Efter forumet samtalade vi med Joakim Forsemalm om forumets innehåll.

Scenkonstguiden, 2015-03-05

Vi pratade med Scenkonstguidens Matilda Johansson om mellanrum, offentligt-privata rum och hur det är att verka som intermediär.

Läs hela intervjun här.

Skånska Dagbladet, 2015-02-16

Skånska Dagbladets Anna Lindblom träffade Sebastian Dahlqvist för att prata mer om bakgrunden till projektet mellanrum.

Läs intervjun i helhet här.