Karta

Här finner du platser för pågående och avslutade projekt av eller i samarbete med mellanrum. För att läsa mer, klicka på ikonerna på kartan.

kollektomat

Södra Förstadsgatan 21, Malmö, Sverige

Här står just nu Malmös, Sveriges. första kollektomat - ett verktyg, en metod, ett kylskåp som hjälper till att samla och byta det du vill dela med andra. Fler kollektomater kommer att multipliceras så håll utkik!

kollektor

Södra Förstadsgatan 21, Malmö, Sverige

kollektor är en insamling av idéer, entusiasm och vänliga alternativ – den temporära platformen undersöker och presenterar lokala initiativ och praktiker som rör sig i konsumtionens kryphål.

hjulparkerna

Lugnet, Malmö, Sverige

Hjulparkerna är i ständig rörelse. Här befinner de sig just nu.

makroskopet

Nobelvägen 23, Malmö, Sverige

En 1:1 plattform för möten och händelser under Framtidsveckan i Sofielund. Kom och ta del av samtal under rubriken "Rätt att bruka staden", lyssna på föreläsningar, se på film och utveckla dina odlingsfärdigheter.

Litteratur i mellanrummen

Mobilia, Per Albin Hanssons väg, Malmö, Sverige

Mellan den 9/6 och den 11/6 omvandlar vi en tom butikslokal på Mobilia. Här finns de glömda böckernas ö, en grotta för poesi, en vägg av omtyckta ord och möjligheten med hjälp av överstrykningspoesi och cut up technique skapa nya meningar och berättelser av litteratur från de bortglömda böckernas ö.

Gula Rummet

Falsterbogatan 9, 214 36 Malmö, Schweden

Gula rummet är ett kollektivt småskaligt experiment mitt i Folkets Park. Ett försök att bidra till Malmös stadsbild med ett odefinierat möjlighetsrum. Välkomna!

Trumpeten C/O Mellanrum

Södra Förstadsgatan 25, Malmö, Sverige

Här huserar Ateljékollektivet Trumpeten under december till januari i två tidigare butikslokaler. Under perioden blir lokalerna till gränsöverskridande plattformar för konstnärlig praktik och presentation.